За нас

Фирма “ГЕРА” е създадена през 1992 г. Основната дейност на фирмата е производство на мебели за баня – шкафове с вградени мивки и огледални модули с и без вградено осветление. Характерно за цялата гама продукти е пълната водоустойчивост на всички вложени материали както и на самите изделия. Мебелите се изработват от ПВЦ и УПС /удароустойчив полистирол/ – водоустойчиви материали с висока надеждност и дълъг живот. Всички изделия са с ефектно декоративно покритие от висококачествени водоустойчиви полиуретанови лакове, и влагоустойчиви кристални огледала от водещи еврпопейски производители. Мебелите на фирма “ГЕРА” са с уникален дизайн в стила на модерните интериорни решения. Освен серийно производство, фирмата проектира и изработва мебели по задание на клиента. Разнообразните цветови решения са разработени съобразно цветовата гама на водещите световни производители на санитарен фаянс.

Нашите продукти

Всички продукти произведени от фирмата са с 36 месечна писмена гаранция и осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Фирма “ГЕРА” изработва, доставя и монтира душкабини и паравани от висококачествено термозакалено флоатно стъкло.

Разработена е серийна гама от тези продукти от прозрачно, матирано и принтирано стъкло.

Фирмата изработва и изпълнява индивидуални поръчки по задание на клиента на душкабини и паравани, съобразени с индивидуалните особености на помещението.

Освен производството на мебели, душкабини и паравани, нашата фирма предлага услуги за фирми занимаващи се с реклама. Високо технологичната фреза с която разполагаме позволява прецизно изрязване на детайли праволинейни и криволинейни форми от полистирол (с дебелина от 1-10 мм), ПВЦ (дебелина от 1-20мм), плексиглас (дебелина от 1-10мм) и ПВЦ (дебелина от 3-20мм).

Изработваме различни видове безрамкови душ кабини и паравани, според изискванията на клиента. Предлагаме варианти от термозакалени стъкла с дебелина 6 мм, 8 мм и 10 мм. Оптималната изработка – цена, качество и безопасност е от 8 мм стъкло.

Предлагаме различни варианти:
Кабини на 90 ̊
Кабини на 135 ̊
Кабини на 180 ̊
Статични паравани
Кабини с плъзгащи се врати; преградни стъклени, плъзгащи се врати; врати със стандартно отваряне на 90 ̊ (едностранно) или на 180 ̊(двустранно), както и стъклени прегради с отваряне тип хармоника;
Стъклени врати за бани, стаи, офиси и други помещения;
Стъклото може да бъде прозрачно, мат и бронзе (кафяво стъкло, което също позволява да бъде мат). При желание на клиента e възможно изпълнение на мат по схема.
Освен изброените варианти е възможно да бъдат направени комбинации, в зависимост от мястото и желанието на клиента.
Обков от водещи световни производители

Проследете процеса на изработка на нашите продукти